Knapp!

All about eyes

Bij Knapp! kunt u terecht voor speciale behandelingen voor uw ogen. Uw ogen zijn dé uitstraling  van uw gezicht!

Brow Shaping

All about eyes draait om de wenkbrauwen en de ogen. Bij Knapp! doen we aan Brow Shaping. Dit houdt in dat wenkbrauwen geshaped worden en daarbij kan ook gekozen worden voor het verven van de wenkbrauwen.

Wimperpermanent

Een wimperpermanent houdt in dat de wimpers speciaal gekruld worden die lang blijft zitten. Ook hierbij kan er gekozen worden om de wimpers te verven.

Wimper make-up

Het laatste waar All about eyes om draait is de permanente make-up. Permanente make-up is een techniek waarbij met een flinterdunne naald pigment vlak onder de opperhuid wordt ingezet. Permanente make-up is de manier op je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, waar je ook bent wat je ook doet.

Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi. Geleidelijk vervaagt de pigmentatie.

De pigmentatie wordt uitgevoerd met een speciale Permanent Make-up pen. Op deze pen wordt een naaldmodule vastgeklikt. Deze module bevat een scherpe naald. Deze naald penetreert de huid met een snelheid van meer dan 100 keer per minuut.

M2 Lashes Eyelash Activating Serum

Eyelash Activating Serum is een actief serum dat de wimpers voller, langer en sterker maakt. Het stimuleert de groei van nieuwe wimpers, verlengt de groeifase en vertraagt de uitval. De combinatie van de innovatieve en zeer krachtige complexe MDN * componenten zorgt ervoor dat na ongeveer 6-8 weken de wimpers langer, voller en sterker worden. Het maximale resultaat wordt bereikt bij ongeveer de 16e week.

Het serum wordt dagelijks in de avond na het reinigen op schone en droge huid aangebracht. Het serum is als een traditionele eyeliner, die wordt aangebracht op de bovenste wimperlijn. Nadien kunt u de verdere verzorgingsproducten gebruiken.

Voor extra informatie kunt u altijd bellen naar Knapp!
Onze specialisten staan u graag te woord.