Behandeling van acne

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het talgkliersysteem dat wordt beinvloed door o.a. hormonale factoren. Meestal vind je acne in het gelaat, de hals, nek, borst en rug. 

Wij zijn een gespecialiseerde bij de Anbos aangesloten salon met een Acne-specialisatie. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de behandelingen afhankelijk van de polisvoorwaarden mits een verwijsbrief van de huisarts is bijgevoegd. Wanneer de acne zeer hardnekkig is verwijzen wij onze klanten door naar de arts/dermatoloog.

Acne behandeling 45 min: € 57,00
Acne behandeling 60 min: € 72,00

 

 
 

Knapp biedt de ultieme beautybeleving van Zeeland!

Alles wat wij aanbieden doen we met aandacht voor jou als onze knapp-klant.


Vertel ons jouw wensen en wij geven je graag advies op maat op het gebied van huidverbetering, make-up en haarverzorging. Naast de salon bieden wij onze diensten ook verder online aan via onze webshop Knapp! Shopping. Daarnaast hebben wij een groot en gevarieerd assortiment cosmetica, niche-geuren en huisparfums. En om het nog leuker te maken zijn al onze decoratie-artikelen te koop zodat we om het kwartaal ons interieur een nieuwe boost geven. Net als onze wisselende collecties kleding, tassen en schoenen. Een bezoek aan Knapp! is een echte beleving.

Afspraak maken

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

You should look
Knapp. Have a
Knapp hair day
every day and
feel Knapp in
the skin you're in.

Voer een geldig e-mail adres in.