Anastasia Brow Treatment by Knapp in Zeeland!

Wil jij nou ook wakker worden met wenkbrauwen zonder dat je daar iets aan moet doen? Dan zit je bij KnappinZeeland goed!

Eerst zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Tessa Zwartepoorte en ik ga de komende tijd elke maand een blog posten over een behandeling of een leuk product van Knapp in Zeeland. Vorige week heb ik een wenkbrauw behandeling gehad waarbij ze je wenkbrauwen verven en harsen zodat ze goed in model zitten en en als je licht kleurige wenkbrauwhaartjes hebt ze goed zichtbaar zijn waardoor je als je wakker wordt de eerste paar weken gewoon nergens aan hoeft te denken. Heerlijk toch.

Hoe werkt nu zo’n behandeling?

Je wordt eerst vriendelijk ontvangen zoals altijd. Daarna wordt je naar de behandel kamer begeleid. Als je nog make up op je wenkbrauwen hebt zitten, halen ze dat er eerst af.

Daarna vragen ze meestal welke vorm je het liefst wilt en dan pas kan het echte werk beginnen.

Bij mij beginnen ze eerst met verven omdat ik blonde haartjes heb en zo kunnen ze makkelijker een vorm aannemen en halen ze niet teveel haartjes in 1 x weg. Verf moet altijd even intrekken dat geldt hier ook.

Daarna komen ze met warme wax en trekken daarmee een strakke lijn langs je wenkbrauwen zodat alle haartjes in een keer worden verwijderd (ook de donshaartjes).

Nadat ze de wax hebben verwijderd kijken ze nog even of het perfect is , zo niet dan gaan ze nog een paar haartjes epileren voor het allerbeste resultaat.

Als laatste verkoelen ze je wenkbrauwen door met een koude steen erlangs te gaan en de finishing touch, nog een lekkere crème erop en je bent ready to go!

Ik kan niet zeggen dat het pijnloos is 😉 maar naarmate je het vaker doet wordt het gewenning. Het is een hele korte lichte pijn.

Hoelang blijft het zitten?

Dat verschilt bij iedereen. Het ligt er ook aan of je er veel aan zit, maar bij mij blijft het een maand echt mooi, daarna teken ik het een beetje bij maar zie je de vorm nog steeds wel!

Je kan ook ervoor kiezen om alleen te laten verven of harsen! Alles is mogelijk.

Een wenkbrauw behandeling, incl. verven en harsen kost 25 euro.

Afspraak maken? Bel of mail met KnappinZeeland

0113 62 23 09 | info@knappinzeeland.nl

Tot snel!

Tessa Zwartepoorte