Icoone bindweefselmassage 

Meer informatie, klik hier!

Cosmetische lymfedrainage

CL is een massagemethode om overtollig vocht in het gelaat en halsgebied af te voeren. Aan te bevelen vlak voor en na een ooglidcorrectie. Voor de ingreep om de lymfestroom goed op gang te brengen. En direct na de ingreep omdat de huid en het daaronder gelegen weefsel op de plaatsen die operatief behandeld zijn beschadigd zijn. Het lichaam vormt als reactie hierop oedeem. Dit overtollig oedeem kan door toepassing van CL verminderen en het genezingsproces wordt ook positief beïnvloed.

 CL behandeling los:  € 45,00
 CL behandeling kuur (6X):  € 225,00

 

Knapp - massages

Back, Neck & Shoulder (25 min):  € 35,00
Back, Neck & Shoulder + Legs (35 min):  € 45,00
Back, Neck & Shoulder + Legs + Arms (45 min):  € 55,00

 

Comfort zone - tranquility pro sleep massage

Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand.

60 minuten:  € 75,00
 
 

 

Knapp biedt de ultieme beautybeleving van Zeeland!

Alles wat wij aanbieden doen we met aandacht voor jou als onze knapp-klant.


Vertel ons jouw wensen en wij geven je graag advies op maat op het gebied van huidverbetering, make-up en haarverzorging. Naast de salon bieden wij onze diensten ook verder online aan via onze webshop Knapp! Shopping. Daarnaast hebben wij een groot en gevarieerd assortiment cosmetica, niche-geuren en huisparfums. En om het nog leuker te maken zijn al onze decoratie-artikelen te koop zodat we om het kwartaal ons interieur een nieuwe boost geven. Net als onze wisselende collecties kleding, tassen en schoenen. Een bezoek aan Knapp! is een echte beleving.

Afspraak maken

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

You should look
Knapp. Have a
Knapp hair day
every day and
feel Knapp in
the skin you're in.

Voer een geldig e-mail adres in.