Icoone® is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage en de enige behandeltechnologie waarbij het bindweefsel met respect wordt behandeld. Door de gepatenteerde Roboderm technologie worden er 21.600 microstimulaties per minuut gegeven aan het bindweefsel. En dit gaat op een geheel pijnloze en uiterst veilige manier.

Met Icoone® wordt er op de volledige gezondheid en vitaliteit van je huid gewerkt. Dus naast het effectief behandelen van medische en cosmetische indicaties wordt de algehele gezondheid van de huid versterkt.

Met icoone® wordt er altijd gewerkt op het draineren, verstrakken en modelleren van je huid. Je kan denken aan een behandeling om volume-verlies en fijne lijnen aan te pakken, cellulite te verminderen, een natuurlijke bil-lift of het verminderen van de omtrek rondom je buik en flanken.

Door de extra toepassing van led en laser wordt er meer resultaat behaald op het vetweefsel versus reguliere mechanische bindweefselmassage technologieën.

Icoone® is niet alleen cosmetisch inzetbaar maar ook voor medische indicaties zoals; lipoedeem, lymfoedeem en littekentherapie.

Welke behandelingen zijn mogelijk met de Icoone?

  • Cellulite
  • Rimpels
  • Huidverslapping
  • Vermoeidheid
  • Spierpijn
  • Lymfoedeem
  • Vetophoping
  • Litteken

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid en je indicatie. Tijdens je persoonlijke intake stemmen wij een behandelplan op maat af.

Icoone gezicht en hals: €  89,00
Icoone lichaam (één zone): €  89,00
Icoone extra (focus zone): €  40,00
   
Kuurverband 5+ 1 GRATIS  

 

Voorbeeld na behandeling icoone®

Results

 

Results

 

Results

Knapp biedt de ultieme beautybeleving van Zeeland!

Alles wat wij aanbieden doen we met aandacht voor jou als onze knapp-klant.


Vertel ons jouw wensen en wij geven je graag advies op maat op het gebied van huidverbetering, make-up en haarverzorging. Naast de salon bieden wij onze diensten ook verder online aan via onze webshop Knapp! Shopping. Daarnaast hebben wij een groot en gevarieerd assortiment cosmetica, niche-geuren en huisparfums. En om het nog leuker te maken zijn al onze decoratie-artikelen te koop zodat we om het kwartaal ons interieur een nieuwe boost geven. Net als onze wisselende collecties kleding, tassen en schoenen. Een bezoek aan Knapp! is een echte beleving.

Afspraak maken

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

You should look
Knapp. Have a
Knapp hair day
every day and
feel Knapp in
the skin you're in.

Voer een geldig e-mail adres in.