Jane Iredale Triple Luxe Lipstick

De feestdagen komen in zicht en dat is natuurlijk het moment om te stralen in mooie make up looks die ook nog eens lang blijven zitten.

De lipsticks van Jane zijn de finishing touch van uw feestelijke look! De nieuwe “Triple” formule blijft lang zitten, is natuurlijk en hydrateert. En het beste nieuws? Je hebt keuze tussen 12 prachtige kleuren die zacht over de lippen glijden voor een romige, matte finish.

De lippenstift voelt ongelooflijk zacht en romig aan op de lippen. Het voelt vocht inbrengend op de lippen en heeft die aantrekkelijke glans die alleen een gevoede en gezonde huid zou kunnen hebben. Of je nu een schone schoonheid liefhebber bent of een lippenstift junkie, de lippenstift zal je gelukkig maken.

Een van de dilemma’s waarmee schoonheidsliefhebbers worden geconfronteerd, is het vinden van een comfortabel om te dragen lippenstift die geen agressieve chemicaliën bevat. Een van de merken die u nooit in de steek zal laten, als het gaat om volledig natuurlijke lipsticks, is Jane Iredale.

Ik ben verliefd op deze lipsticks en ik ga ze zeker vaak gebruiken!

De lipsticks zijn te koop voor € 27,50 bij Knapp! in Zeeland of te bestellen bij www.knappshopping.nl