Knapp90

Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen harsen en/of verven, masker, massage, oogcrème, serum en dag of nachtcrème. Extra keuze uit: bindweefselmassage of hoofdhuid-massage.

90 minuten € 110,00

 

Microneedling

De dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De dermapen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie.De dermapen biedt de mogelijkheid tot het effectief tegengaan van huidveroudering. Door kleine perforaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er mooier, frisser en jonger uit ziet. Daar waar de effecten van crèmes hun limiet hebben bereikt en cosmetische chirurgie een stapje te ver is, biedt de Dermapen uitkomst.

Ook in te zetten bij: acne littekens, grove poriën, vette huid en verminderde huid structuur.

60 minuten Gelaat + Hals € 165,00
60 minuten Gelaat + Hals + Decolleté € 185,00
   

 

Beauty angel - gold

Reinigen van de huid, Glycolzuur peeling, bindweefselmassage, 15 minuten Beauty Angel, aanbrengen van een verzorgende crème.

60 minuten € 75,00

 

Natura Bissé - essential shock (3D collagen)

Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen, verstevigt intensief met een cocktail van essentiele voedingsstoffen, triple collagen en isoflavonen. Voor een stevige, frisse, rustige huid met meer volume.

90 minuten € 125,00

 

Natura Bissé - inhibit face lift

Minimaliseert expressielijntjes d.m.v. een zeer krachtige cocktail van actieve ingrediënten en transformeert de huidconditie. Verheldert, verstevigt en vernieuwt.

60 minuten € 125,00

 

Natura Bissé - V-neck

Lift, voeding en hydratatie van kaaklijn, hals en decolleté. Verstevigt de contouren met Skin Gym op het gebied van de kaak en wangen i.c.m. een liftende massage.

75 minuten € 135,00

 

Natura Bissé inhibit face lift + V-neck

Minimaliseert expressielijntjes d.m.v. een zeer krachtige cocktail van actieve ingrediënten en transformeert de huidconditie. Verheldert, verstevigt en vernieuwt. Lift, voeding en hydratatie van kaaklijn, hals en decolleté. Verstevigt de contouren met Skin Gym op het gebied van de kaak en wangen i.c.m. een liftende massage.

90 minuten € 170,00

 

Environ - intensive 

Deze Intensive Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opname bevorderend alginaat masker resultaten die voor zich spreken. Inclusief wenkbrauwen modelleren.

90 minuten € 115,00
 
 

Knapp biedt de ultieme beautybeleving van Zeeland!

Alles wat wij aanbieden doen we met aandacht voor jou als onze knapp-klant.


Vertel ons jouw wensen en wij geven je graag advies op maat op het gebied van huidverbetering, make-up en haarverzorging. Naast de salon bieden wij onze diensten ook verder online aan via onze webshop Knapp! Shopping. Daarnaast hebben wij een groot en gevarieerd assortiment cosmetica, niche-geuren en huisparfums. En om het nog leuker te maken zijn al onze decoratie-artikelen te koop zodat we om het kwartaal ons interieur een nieuwe boost geven. Net als onze wisselende collecties kleding, tassen en schoenen. Een bezoek aan Knapp! is een echte beleving.

Afspraak maken

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

You should look
Knapp. Have a
Knapp hair day
every day and
feel Knapp in
the skin you're in.

Voer een geldig e-mail adres in.