MILU sheet masks!

Fijne maskers en makkelijk aan te brengen!

The MILU story:

MILU is uw persoonlijke gids in de wereld van schoonheid. Een bruisende persoonlijkheid met gevoel voor humor en flair. MILU maakt de beste oplossingen voor uw huidverzorging en maakt ze binnen handbereik en gemakkelijk te gebruiken.

De MILU-collectie is een aanvulling op en is geen vervanging van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. MILU ondersteunt je bij elk moment dat je huid die extra boost en glow nodig heeft.

Geïnspireerd door de altijd gloeiende, bedauwde huid van Koreaanse vrouwen creëerde MILU een collectie met instant beauty boosters. Het assortiment bevat alleen ingrediënten die van de huid houden, zorgvuldig geselecteerd op basis van uw specifieke huidbehoeften.

Dankzij Knapp in Zeeland kan je deze maskers ook bij jou in huis halen! Op zaterdag avond voor de tv even lekker een maskertje op, heerlijk toch. En er zijn zoveel verschillende keuzes. Voor ieder wat wils.

In Zuid-Korea is de dagelijkse schoonheidsroutine niet compleet zonder deze musthaves: Sheet Masks. Deze instant beauty boosters voor eenmalig gebruik worden elk gedrenkt in een rijk serum, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

De collectie MILU-Sheets Masks ondersteunt u op elk moment dat uw huid dit het meest nodig heeft. Of wanneer u gewoon een moment nodig heeft om te ontspannen. Maar er is meer! MILU vond de perfecte schoonheidshulpmiddel voor de ultieme dagelijkse reiniging en afschilfering van je schattige gezicht: de zuiverste Konjac-spons van Jeju Island.

MILU is je perfecte match op lange vluchten, in je badkamer, vlak voor de avond van DE dag, na een actieve dag buiten of een stressvolle dag.

Dus leun achterover, ontspan en geniet van deze lekkernijen voor je huid!

#MEETMILU

Tessa Zwartepoorte