Knapp! is gevestigd in het hart van Wemeldinge en is al 15 jaar een begrip in Zeeland. Eigenaresse Marie Anne Foudraine heeft samen met haar team een enorme passie en liefde voor het vak. Dat zie je terug in de salon van Knapp! We zijn er voor het hele pakket en bieden behandelingen aan voor een knappe coupe, knappe huid en een knapp lichaam. 

Onze Coloristen, stylisten en beauticians hebben alle elementen in huis om aan al je haar- en beautywensen te voldoen en jou op je aller, allerknappst te laten voelen! 

Knapp biedt de ultieme beautybeleving van Zeeland!

Alles wat wij aanbieden doen we met aandacht voor jou als onze knapp-klant.


Vertel ons jouw wensen en wij geven je graag advies op maat op het gebied van huidverbetering, make-up en haarverzorging. Naast de salon bieden wij onze diensten ook verder online aan via onze webshop Knapp! Shopping. Daarnaast hebben wij een groot en gevarieerd assortiment cosmetica, niche-geuren en huisparfums. En om het nog leuker te maken zijn al onze decoratie-artikelen te koop zodat we om het kwartaal ons interieur een nieuwe boost geven. Net als onze wisselende collecties kleding, tassen en schoenen. Een bezoek aan Knapp! is een echte beleving.

Afspraak maken

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

You should look
Knapp. Have a
Knapp hair day
every day and
feel Knapp in
the skin you're in.

Voer een geldig e-mail adres in.