PMU (Permanente make up)

Permanente make-up is een techniek waarbij met een flinterdunne naald of een steriel mesje (blade) vlak onder de opperhuid pigment wordt ingebracht. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Wanneer de pigmentatie geleidelijk vervaagt kan je de permanente make-up opfrissen met een retouche-behandeling. Bij een eyeliner zal dat vanaf 2 jaar zijn en bij de wenkbrauwen vanaf 1 jaar om het resultaat mooi te houden.

Sinds 7 jaar is Knapp! gespecialiseerd in PMU en volgen we ook met regelmaat masterclasses.

De behandeling

Voor de behandeling hebben we graag een intake gesprek met je zodat we kunnen horen en zien wat jouw wensen zijn met betrekking tot de vorm, kleur en dikte. Zoek plaatjes op welke vorm je mooi vind en neem deze mee!

We meten en tekenen altijd eerst de ideale vorm aan de hand van de stand van de ogen en de botstructuur. Pas wanneer we beide tevreden zijn beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up.

Het zetten van microblading voelt een beetje alsof je aan een door de zon verbrande huid krabt, bij de éne persoon wat gevoeliger dan bij de andere persoon.

De kleur van de permanente make-up zal ongeveer 2 tinten donkerder zijn dan het uiteindelijke resultaat.

Na de behandeling krijg je van ons een zakje vaseline mee om de huid soepel en beschermd te houden. Het is aan te raden de huid 5 dagen zo droog mogelijk te houden in verband met de genezing. Wanneer het korstje er eerder af komt doordat het korstje vochtig of nat is kan het korstje pigment meenemen. Bij een goede genezing verlies je de korstjes na ongeveer 5 dagen. Het uiteindelijke resultaat zie je pas goed na ongeveer 2 weken.

Na 6 weken kom je terug voor de tweede behandeling en de Finishing Touch!

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van natuurlijke wenkbrauwen d.m.v. hairstrokes, microblading en powderbrow.

PMU boven-eyeliner: € 175,00
PMU extra brede boven-eyeliner: € 225,00
PMU onder-eyeliner: € 125,00
PMU wenkbrauwen: € 350,00
Full Lips:  € 395,00

Alle PMU behandelingen zijn inclusief gratis intake, voor- en nabehandeling na 6 weken

 
 
 

Knapp biedt de ultieme beautybeleving van Zeeland!

Alles wat wij aanbieden doen we met aandacht voor jou als onze knapp-klant.


Vertel ons jouw wensen en wij geven je graag advies op maat op het gebied van huidverbetering, make-up en haarverzorging. Naast de salon bieden wij onze diensten ook verder online aan via onze webshop Knapp! Shopping. Daarnaast hebben wij een groot en gevarieerd assortiment cosmetica, niche-geuren en huisparfums. En om het nog leuker te maken zijn al onze decoratie-artikelen te koop zodat we om het kwartaal ons interieur een nieuwe boost geven. Net als onze wisselende collecties kleding, tassen en schoenen. Een bezoek aan Knapp! is een echte beleving.

Afspraak maken

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

Knappe

Huid

Knappe Huid

Knappe

Coupe

Knapp Haar

Knappe

Geuren

Knapp Geuren

You should look
Knapp. Have a
Knapp hair day
every day and
feel Knapp in
the skin you're in.

Voer een geldig e-mail adres in.