Pixi Beauty

Mooie producten voor een fijn prijsje, dat wilt toch iedereen?

Wat is Pixi? Pixi is een betaalbaar beauty merk. Ze verkopen huidverzorging en ook make up. De huidverzorging is geurloos en heerlijk in gebruik. De make up ziet er schattig uit en werkt ook nog eens top!

Pixi is ruim 10 jaar geleden gelanceerd door Petra Strand, die het met ruim 20 jaar ervaring als make-up artist en productontwikkelaar tijd vond voor een eigen, pure beautylijn. In een flagship store in een boetiek in Soho, London, lanceerde Petra de eerste producten en nu jaren later is Pixi een supergeliefd merk met fans overal ter wereld.

De Pixi producten staan bekend om hun puurheid en het creëren van een gezonde, glowy skin, alsof je een nacht goed geslapen hebt. Met een carrière en een druk gezin met 4 kinderen wist Petra als geen ander hoe het is om weinig tijd voor jezelf te hebben en ontwikkelde daarom multitasking producten met innovatieve formules en plantaardige, heilzame ingrediënten. De missie van Pixi is in alle jaren onveranderd gebleven: de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw naar voren halen en ervoor zorgen dat ze eruit zien als zichzelf, maar dan nét een beetje beter.

Flawless in a few minutes, that’s what Pixi is all about!

Ook ik ben fan! Afgelopen week heb ik uitleg gekregen en ook gebruik mogen maken van deze leuke producten! Mijn eerste reactie was fantastische en ik bedacht me meteen dat het vast heel duur zou zijn. Niet dus, Pixi is over het algemeen niet duurder dan €35 euro (zo uit m’n hoofd).

Ik heb ook kennis mogen maken met een heel grappig masker, namelijk het Oxygen Mask. Dit is een masker met bubbels erin, je voelt het tintelen op je huid en dit kriebbelt een beetje maar voelt ook grappig aan.

Nog meer willen weten over Pixi Beauty? Kom gezellig langs!