Knapp Acne & jeugdpuistjes

Acne & jeugdpuistjes

 

Behandeling van acne

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door o.a. hormonale factoren. Meestal vind je acne in het gelaat, de hals, nek, borst en rug.

Wij zijn een gespecialiseerde bij de Anbos aangesloten salon met een Acne-specialisatie. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de behandelingen afhankelijk van de polisvoorwaarden mits een verwijsbrief van de huisarts is bijgevoegd. Wanneer de acne zeer hardnekkig is verwijzen wij onze klanten door naar de arts/dermatoloog.

Acne behandeling 45 min.: € 57,00
Acne behandeling 60 min.: € 72,00

Clear Start Treatment

30 minuten € 37,00

Deze behandeling met de producten uit de Clear Start productlijn bestrijdt onzuiverheden bij tieners. De ingrediëntenformules zijn mild voor de huid waardoor ze de huid niet uitdrogen. Speciaal geschikt bij het voorkomen en behandelen van tieneracne.
Reiniging, scrub, extracties (verwijderen onzuiverheden), masker, toner en een moisturizer.

Medibac Acne Treatment

45 minuten € 57,00
60 minuten € 72,00

Wanneer er een overschot is aan talgproductie, kan dat in combinatie met dode huidcellen leiden tot een verstopping. Dit kan weer leiden tot een opgezette huid, een verstopping en rode vlekken maar ook tot ontstekingen rondom de follikel, wat weer resulteert in pukkeltjes en puistjes.
Medibac Clearing is Dermalogica’s antwoord op pukkeltjes en puistjes bij (jong)volwassenen.
Reiniging, scrub, extracties (verwijderen onzuiverheden), masker, toner en een moisturizer.

PIXI ”Hello Glow” Treatment

50 minuten € 58,00

Peel, hydrate, relax….. glow & go!