Cosmetisch arts Pascale Schoofs

 

Cosmetisch arts Pascale Schoofs

van De Aureus Kliniek, biedt al geruime tijd cosmetisch geneeskundige behandelingen bij Knapp!

Daarbij staat uw natuurlijke schoonheid voorop. Met zo min mogelijk ingrepen herstelt zij het natuurlijk evenwicht van uw gezichtscontouren en huid, zodat het karakter van uw gezicht behouden blijft.

Botuline Toxine Type A

Dynamische rimpels worden veroorzaakt door repeterende samentrekking van bepaalde spieren. Deze rimpels zijn aanvankelijk alleen zichtbaar tijdes mimische bewegingen van delen van het gezicht. Voorbeelden zijn de fronsrimpes, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lachrimpels en rokerslijnjes. Deze rimpels zijn goed te behandelen met Botuline Toxine.

Botuline Toxine A, is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden wordt geïnjecteerd in de gelaatspieren om ze te ontspannen of om het ontwikkelen van frons- en lachrimpels te beperken. Er zijn verschillende producten op de markt, deze verschillen vooral in de mate van zuiverheid.

Botuline toxine A werkt door de zenuwimpulsen in alle geïnjecteerde spieren te blokkeren. Dit voorkomt dat de spieren samentrekken, wat leidt tot een tijdelijke omkeerbare relaxatie. In de esthetische geneeskunde wordt botuline toxine type A onder andere gebruikt voor de tijdelijke verbetering van de frons- en lachrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Het resultaat is na ongeveer drie dagen zichtbaar en houdt daarna drie tot vier maanden aan. Herhaalbehandeling is na 3 maanden toegestaan.

Fillers

De plekken waar het gezicht volume heeft verloren, kunnen worden opgevuld met veilige, tijdelijke fillers, zoals hyaluronzuur. Pascale brengt daarmee de jeugdige contouren van het gezicht weer terug zonder dat het resultaat onnatuurlijk is. Omdat de fillers tijdelijk zijn, moet de behandeling worden herhaald. In het algemeen blijft het resultaat, afhankelijk van de locatie waar de filler is geplaatst, tot 18 maanden zichtbaar.

Pascale werkt met fillers op basis van hyaluronzuur. De filler bestaat uit een heldere gel die in kleine hoeveelheden in de huid wordt geïnjecteerd om de vorm en structuur van de gezichtshuid te verbeteren. de moderne fillers zijn gebaseerd op hyaluronzuur, dat sterk lijkt op het lichaamseigen hyaluronzuur. Pascale werkt met bekende merken zoals Restylane.

Filler injecties kunnen worden toegepast om verschillende soorten rimpels te vervlakken zoals de lachrimpels, marionettelijnen en voorhoofdsrimpels. Ook worden de injecties toegepast om het volume te vergroten of de structuur te verbeteren van bijvoorbeeld de lippen, de wangen, kaak of kin.

De resultaten van een filler behandeling zijn wel langdurig maar niet permanent omdat het hyaluronzuur langzaam door het lichaam wordt afgebroken. Afhankelijk van het behandelde gebied en gebruikte filler kan het effect tot wel 18 maanden aanhouden.

Pascale is op de volgende dagen bij Knapp! aanwezig:
van 16.00 tot 20.00 uur

30
januari
12
maart
23
april
4
juni
16
juli
27
augustus
8
september
19
november
17
december
2020 2020 2020 2020 2020 2020 2020 2020 2020