environ salon

Environ salon

 

Sensitive

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film. Inclusief alginaat masker en wenkbrauwen modelleren.

Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!
70 minuten € 75,00

Deep Cleansing

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend. Inclusief alginaat masker en wenkbrauwen modelleren.

Een fris gevoel van zuiverheid!
70 minuten € 75,00

Vital

Deze doeltreffende behandeling combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de cel functies. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend. Inclusief alginaat masker en wenkbrauwen modelleren.

Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!
70 minuten € 75,00

Cool peel

Environ® heeft een verscheidenheid van zachte en veilige peelings. Deze peelings houden de epidermis in zo goed mogelijke conditie, terwijl ze de cellen van de dermis helpen te stimuleren om meer collageen aan te maken. Ze zijn ideaal om de huid te hydrateren en de huidtextuur te verfijnen; ze helpen de cellen herstellen en ondersteunen cel-exfoliatie. De huid oogt frisser en jeugdiger. Inclusief wenkbrauwen modelleren.

Veiligheid en doeltreffend voor de totale huidverjonging!
60 minuten € 75,00
80 minuten € 90,00
inclusief alginaat-masker

Hand/Foot Experience

(deze behandeling kan ook tijdens de behandeling)

Pure verwennerij voor handen of voeten tijdens uw gelaatsbehandeling: dynamiseert, herstelt, verfijnt en hydrateert
de huid.

Verzorging van top tot teen!
10 minuten € 12,00

Environ Ionzyme DF

Gelaatsbehandelingen

Het Environ Ionzyme DF apparaat is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de opname van de hoge doses vitaminen die de Environ serums bevatten. Die opnamemogelijkheid van de stoffen is cruciaal voor huidverbetering. Dit bijzondere systeem verbetert de opname van vitaminen, dankzij de combinatie van twee hightech systemen: laag frequentie sonoforese en intermitterende (of gepulseerde) iontoforese.

Intensive

Deze Intensive Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opname bevorderend alginaat masker resultaten die voor zich spreken. Inclusief wenkbrauwen modelleren.

Voor wie alleen het beste wil!
90 minuten € 110,00

Focus

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opname bevorderend alginaat masker voor resultaten op het volledig gelaat. Inclusief wenkbrauwen modelleren.

De alliantie voor een stralende huid!
80 minuten € 95,00

Essential

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitamines heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Inclusief wenkbrauwen modelleren.

Voor wie de essentie zoekt!
60 minuten € 70,00

Skin renewal

Deze intense gelaatsbehandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en door zon beschadigde huid. De combinatie van peeling en vitamines vernieuwt en verfrist de huid. Inclusief alginaat masker en wenkbrauwen modelleren.

De ware oppepper voor uw huid!
90 minuten € 110,00

Lunch time

Wie heel snel resultaat wilt, kan opteren voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die focust op een specifieke huidconditie zoals fronslijnen, kraaienpootjes, bovenliplijnen.
(kuur bestaat uit 6 behandelingen)

Gezicht compleet 45 min. € 55,00
kuur € 300,00
Gladde oogcontour  30 min. € 48,00
kuur € 275,00
Fronslijnen 30 min. € 48,00
kuur € 275,00
Gladde lipcontour 20 min. € 35,00
kuur € 195,00
Strakke Hals 45 min. € 48,00
kuur € 275,00
Pigment vlek (per plek)  15 min. € 25,00
kuur € 135,00
Litteken nieuw (per litteken)  20 min. € 25,00
kuur € 135,00
Litteken oud (per litteken)  25 min. € 30,00
kuur € 165,00
Onderhuidse ontstekingen  15 min. € 25,00
kuur : € 135,00
Maximum resultaat, in minimum tijd!