Knapp! salon

Knapp! salonbehandelingen

 

Face mapping® huidanalyse

Samen met Dermalogica geloven wij dat het kennen van uw eigen huid een eerste stap is naar huidverbetering! We gebruiken hiervoor een uniek concept, namelijk Face Mapping®. Deze manier van huidanalyse wordt uitsluitend uitgevoerd door onze Dermalogica huidexperts. Zij kunnen u kosteloos inzicht geven in uw huidconditie en kunnen samen met u een gedetailleerd stappenplan opzetten om tot een zo gezond en mooi mogelijke huid te komen. Voorafgaand aan een Face Mapping vul je altijd een Consultation Card in. Door het beantwoorden van deze lijst met vragen over jouw huid, huidbezorgdheden, leefstijl en eventuele medicatie en allergieën, krijgt een Dermalogica huidexpert een eerste inzicht in uw huid en huidconditie zodat een Face Mapping en professionele behandeling zo effectief mogelijk kunnen worden ingezet!

 

MicroZone Treatments

€ 30,00 / € 35,00

Een MicroZone Treatment is een 20-minuten durende zonegerichte of probleemgerichte behandeling. Deze korte behandelingen kunnen specifieke bezorgdheden zoals huidveroudering rondom de ogen, onzuiverheden of pigmentproblemen plaatselijk behandelen. Ook kan het gehele gelaat behandeld worden indien er behoefte is aan een algehele hydratatie, kalmering of juist intensieve exfoliatie.

Keuze uit:

  1. Flash Exfoliation
  2. Eye Firm
  3. Age Repair
  4. Moisture Boost
  5. Oil Control
  6. Skin Soothing

Skin Treatments

60 minuten (incl.Touch Therapy A, of C naar keuze) € 70,00
75 minuten (incl.Touch Therapy A, B of C naar keuze) € 87,00
90 minuten (incl. Age Reversal massage € 105,00
en een Touch Therapy A, B of C naar keuze)
Dermalogica’s Skin Treatments worden aangepast aan uw persoonlijke huidbehoefte, die uw Dermalogica Huidexpert zal bepalen aan de hand van een Face Mapping®huidanalyse. Hierdoor bent u altijd zeker van een behandeling op maat. Een Skin Treatment bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), een masker, toner en een moisturizer, inclusief wenkbrauwen modelleren. Indien gewenst kan apparatuur ingezet worden.

Touch Therapy

Dit is een stressverminderende massage waarbij je persoonlijk je voorkeur kan aangeven.

A. Stress Relief : handen en armen
B. Stress Relief : hoofd, nek en schouders
C. Reflex Point voetmassage
D. Age Reversal gezichtsmassage

Active Resurface Treatment

45 min.: € 58,00
Kuur van 3 : € 165,00
Kuur van 6 : € 313,00
De Active Resurface 35 is een 45 minuten durende exfoliatiebehandeling die gebruik maakt van een mix van de meest geavanceerde cosmeceutische ingrediënten om de huid te verzachten, te verhelderen en te vernieuwen. De exfoliatiebehandeling bestaat uit verschillende fases voor een maximaal resultaat.

BioSurface Peel Treatment

Behandeling duurt tussen de 35 en 55 min.: € 85,00
Kuur van 3 : € 242,00
Kuur van 6 : € 459,00
Krachtige peeling ter bevordering van huidvernieuwing. Vermindert pigmentatie, onzuiverheden, littekens en verheldert de huid. Draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface peeling niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden. Hierdoor is geen hersteltijd nodig. Integendeel, je huid zal er gezond uitzien en zacht aanvoelen.

IonActive Power Treatment

IonActive Power Treatment: 45 min. : € 85,00
Kuur van 3 : € 242,00
Kuur van 6 : € 459,00
IonActives zijn elektrisch geladen ingrediënten, die in combinatie met de apparatuur diep in de huid kunnen worden gesluisd. De IonActives bevatten hoge concentraties krachtige, actieve ingekapselde ingrediënten. Het inkapselen van ingrediënten heeft als voordeel dat ze makkelijk door de huid worden opgenomen. Daarnaast is iedere IonActive geformuleerd om een specifieke huidconditie aan te pakken.

Er zijn vier IonActives:
  • Retinol 1% IonActive: verstevigt de huid en vermindert tekenen van huidveroudering
  • Oligopeptide IonActive: verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen
  • Niacinamide IonActive: vermindert en voorkomt onzuiverheden
  • Hyaluronzuur IonActive: hydrateert de gedehydrateerde en/of gevoelige huid