Knappst! salonbehandelingen

 

KNAPP90

Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen harsen en/of verven, masker, massage, oogcrème, serum en dag of nachtcrème. Extra keuze uit: bindweefselmassage of hoofdhuid-massage.

90 minuten € 110,00

 MICRONEEDLING

De Reviderm SkinNeedler biedt de mogelijkheid tot het effectief tegengaan van huidveroudering. Door kleine perforaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er mooier, frisser en jonger uit ziet. Daar waar de effecten van crèmes hun limiet hebben bereikt en cosmetische chirurgie een stapje te ver is, biedt de SkinNeedler uitkomst.

Ook in te zetten bij: acne littekens, grove poriën, vette huid en verminderde huid structuur.

60 minuten Gelaat + Hals € 125,00
60 minuten Gelaat + Hals + Decolleté € 150,00
Kuur van 6x, normaal € 750,00, nu voor € 699,00 inclusief after-care kit

 

 BEAUTY ANGEL – GOLD

Reinigen van de huid, Glycolzuur peeling, bindweefselmassage, 15 minuten Beauty Angel, aanbrengen van een verzorgende crème

60 minuten € 75,00

 NATURA BISSÉ – ESSENTIAL SHOCK (3D COLLAGEN)

Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen, verstevigt intensief met een cocktail van essentiele voedingsstoffen, triple collagen en isoflavonen. Voor een stevige, frisse, rustige huid met meer volume.

90 minuten € 125,00

 

NATURA BISSÉ – INHIBIT FACE LIFT

Minimaliseert expressielijntjes d.m.v. een zeer krachtige cocktail van actieve ingrediënten en transformeert de huidconditie. Verheldert, verstevigt en vernieuwt.

60 minuten € 125,00

 

 NATURA BISSÉ – V-NECK

Lift, voeding en hydratatie van kaaklijn, hals en decolleté. Verstevigt de contouren met Skin Gym op het gebied van de kaak en wangen i.c.m. een liftende massage.

75 minuten € 135,00

 

 NATURA BISSÉ INHIBIT FACE LIFT + V-NECK

90 minuten € 170,00

 

 ENVIRON – INTENSIVE DF

Deze Intensive Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opname bevorderend alginaat masker resultaten die voor zich spreken. Inclusief wenkbrauwen modelleren.

90 minuten € 115,00