Knapp Massages

Massages

 

COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGE

CMB is een intensieve vorm van massage die erop gericht is om de onderliggende vezels van de huid te stimuleren en heeft daardoor een gunstig effect op de elasticiteit van de huid.

Door CBM raakt de huid beter doorbloedt en kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor de huid er jonger, gladder en steviger uit gaat zien. Voor een optimaal resultaat zijn meerder behandelingen nodig.

CBM behandeling Gezicht: € 45,00
CBM behandeling kuur gelaat (6X): € 225,00
CBM behandeling Benen: € 45,00
CBM behandeling kuur benen (6X): € 225,00
CBM behandeling Armen: €30,00
CBM kuur armen (6x) €150,00

COSMETISCHE LYMFEDRAINAGE

CL is een massagemethode om overtollig vocht in het gelaat en halsgebied af te voeren.

Aan te bevelen vlak voor en na een ooglidcorrectie. Voor de ingreep om de lymfestroom goed op gang te brengen. En direct na de ingreep omdat de huid en het daaronder gelegen weefsel op de plaatsen die operatief behandeld zijn beschadigd zijn. Het lichaam vormt als reactie hierop oedeem. Dit overtollig oedeem kan door toepassing van CL verminderen en het genezingsproces wordt ook positief beïnvloed.

 CL behandeling los:  € 45,00
 CL behandeling kuur (6X):  € 225,00

 

KNAPP – MASSAGES

Back, Neck & Shoulder (25 min)  € 35,00
Back, Neck & Shoulder + Legs (35 min)  € 45,00
Back, Neck & Shoulder + Legs + Arms (45 min) € 55,00

 

COMFORT ZONE – TRANQUILITY PRO SLEEP MASSAGE

Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand.

60 minuten  € 75,00