Knapp Micro Needling

Micro Needling

 

Micro-needling

De Reviderm SkinNeedler biedt de mogelijkheid tot het effectief tegengaan van huidveroudering. Door kleine perforaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er mooier, frisser en jonger uit ziet. Daar waar de effecten van crèmes hun limiet hebben bereikt en cosmetische chirurgie een stapje te ver is, biedt de SkinNeedler uitkomst.

Ook in te zetten bij: acne littekens, grove poriën, vette huid en verminderde huid structuur.

Kennismakingsbehandeling
€ 125,00
Kuur van 6x, normaal € 750,00, nu voor € 699,00 inclusief after-care kit

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Wat doet het met jouw huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt. We kunnen de behandeling toepassen voor:

  • fijne rimpels
  • oppervlakkige pigmentvlekken
  • acne littekens (vlekjes)
  • zonneschade
  • grove poriën
Gezicht € 99,00
Gezicht + hals + decolleté € 149,00