natura bissé

Natura Bissé Salon

 

Toen Ricardo Fisas Mulleras in 1979 het merk Natura Bissé oprichtte, lanceerde hij 5 exclusieve crèmes voor 5 verschillende huidcondities. Deze waren het resultaat van grondig dermatologisch onderzoek en zijn specifieke kennis over de werking van collageen en elastine op de gezondheid van de huid. In de jaren ’90 kreeg het merk uit Barcelona ook vaste voet aan Amerikaanse bodem, zowel in de prominente warenhuizen als Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Barneys New York, als in de luxe hotels, spa’s en salons. Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond-collectie en de Inhibit-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans. In Londen is het o.a. verkrijgbaar in Harrods en Liberty en in Hong Kong opende het merk een eigen flagship store. In de salon van Knapp! werken we ook volgens de officiële behandelingsprotocollen van Natura Bissé.

Treatments

NATURA BISSÉ – VIT. C BOOST

60 minuten € 75,00

Stevige energie-boost voor de huid met antioxidanten uit geconcentreerde vitamine C. Verheldert en herstelt de structuur. Het Soufflé Mask hydrateert en stimuleert de collageenproductie.

NATURA BISSÉ – THE CURE

60 minuten € 82,50

Voor detox en structuurverbetering van de huid. Glyco 3 Peel en Enzym Therapy zorgen voor een high intensive peeling. Ter afsluiting een ontspannende drukpuntmassage en lymfedrainage.

NATURA BISSÉ – ESSENTIAL SHOCK (3D COLLAGEN)

80 minuten € 110,00

Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen, verstevigt intensief met een cocktail van essentiele voedingsstoffen, triple collagen en isoflavonen. Voor een stevige, frisse, rustige huid met meer volume.

Inclusief shapen van de wenkbrauwen : € 15,00