Peelings

 

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Wat doet het met jouw huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt. We kunnen de behandeling toepassen voor:

  • fijne rimpels
  • oppervlakkige pigmentvlekken
  • acne littekens (vlekjes)
  • zonneschade
  • grove poriën
Gezicht € 99,00
Gezicht + hals + decolleté € 149,00

ENVIRON – COOL PEEL

Environ® heeft een verscheidenheid van zachte en veilige peelings. Deze peelings houden de epidermis in zo goed mogelijke conditie, terwijl ze de cellen van de dermis helpen te stimuleren om meer collageen aan te maken. Ze zijn ideaal om de huid te hydrateren en de huidtextuur te verfijnen; ze helpen de cellen herstellen en ondersteunen cel-exfoliatie. De huid oogt frisser en jeugdiger. 75 minuten is inclusief wenkbrauwen modelleren.

Veiligheid en doeltreffend voor de totale huidverjonging!
30 minuten €37,00
75 minuten (inclusief alginaat-masker) € 85,00

ENVIRON – TCA PEELING

Veiligheid en doeltreffend voor de totale huidverjonging!
90 minuten € 115,00