Knapp Permanente Make-up

Permanente Make-up

 

PMU (Permanente Make-Up)

Permanente Make-up is een techniek waarbij met een flinterdunne naald of een fijn steriel mesje (blade) vlak onder de opperhuid pigment wordt ingebracht.

Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Wanneer de  de pigmentatie geleidelijk vervaagt kan je de permanente make-up opfrissen met een retouche-behandeling. Bij een eyeliner zal dat vanaf 2 jaar zijn en bij de wenkbrauwen vanaf 1 jaar om het resultaat mooi te houden.

Sinds 7 jaar is Knapp! gespecialiseerd in PMU en volgen we ook met regelmaat masterclasses. Onze specialiteit is microblading-techniek van de wenkbrauwen.

Wie een harde wenkbrauwtattoo een stap te ver vindt maar niet elke dag met een potlood of poeder aan de slag wil, is gebaat bij microblading.  Bij deze semi-permanente make-up techniek wordt, na het maken van haarfijne krasjes, pigment in de huid gebracht.  Door de natuurlijke vorm van de wenkbrauwhaartjes na te bootsen, oogt het resultaat veel natuurlijker dan een volledig getatoeëerde wenkbrauw.

Microblading is ideaal voor mensen die:

  • weinig tot geen eigen wenkbrauwhaartjes hebben
  • een natuurlijk resultaat wensen
  • lijden aan alopecia
  • littekens in de wenkbrauwen hebben of een stukje missen
  • vollere wenkbrauwen willen.
Prijs

volledig : €295,00  (gedeeltelijk vanaf : €149,00)
Dit is voor twee behandelingen die nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

Retouche:
na 1 jaar : €99,00   (gedeeltelijk vanaf : €49,00)
na 2 jaar : €199,00 (gedeeltelijk vanaf : €99,00)

De behandeling

Voor de behandeling hebben we graag een intake gesprek met je zodat we kunnen horen en zien wat jouw wensen zijn met betrekking tot de vorm, kleur en dikte. Zoek plaatjes op welke vorm je mooi vind en neem deze mee!

We meten en tekenen altijd eerst de ideale vorm aan de hand van de stand van de ogen en de botstructuur. Pas wanneer we beide tevreden zijn beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up.

Het zetten van microblading voelt een beetje alsof je aan een door de zon verbrande huid krabt, bij de éne persoon wat gevoeliger dan bij de andere persoon.

De kleur van de permanente make-up zal ongeveer 2 tinten donkerder zijn dan het uiteindelijke resultaat.

Na de behandeling krijg je van ons een zakje vaseline mee om de huid soepel en beschermd te houden. Het is aan te raden de huid 5 dagen zo droog mogelijk te houden in verband met de genezing. Wanneer het korstje er eerder af komt doordat het korstje vochtig of nat is kan het korstje pigment meenemen. Bij een goede genezing verlies je de korstjes na ongeveer 5 dagen. Het uiteindelijke resultaat zie je pas goed na ongeveer 2 weken.

Na 6 weken kom je terug voor de tweede behandeling en de Finishing Touch!